Mehmet Akif Ersoy’u ölümünün 82. yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyorum.
Yolalan Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Yolalan Belediye Başkan Vekili ve Tatvan Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özkan, yeni yıl mesajı yayımladı.

Yayımladığı mesajında yeni yılın hayırlara vesile olmasını dileyen Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet Ali Özkan, “2018 yılını geride bıraktığımız şu günlerde 2019 yılını karşılamanın heyecanını yaşıyoruz. Yeni yılda değerli Yolalan’lı hemşerilerimizin daha güvenli, huzurlu ve güzel bir Beldede yaşayabilmesi için sizlerin de desteğiyle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yılın, ilçemizin sosyal, ekonomik ve kültürel alanda, eğitim alanında ihtiyaç duyduğu gelişime kavuşabilmesi için daha büyük projelerin hayata geçirileceği bir yıl olmasını ümit ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yıla girerken, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularının hakim olduğu bir dünya özlemiyle, yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Tüm Yolalan’lı hemşehrilerimin ve mesai arkadaşlarımın yeni yıllarını kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve başarı dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.” Dedi.

Mehmet Ali ÖZKAN
Tatvan Kaymakamı
Yolalan Belediye Başkan V.