Yolalan Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet Ali Özkan, yeni yıl mesajı yayımladı.
Vali Çağatay Beldemizi Ziyaret Etti

Yolalan Belediyesi ve Hak-İş Hizmet İş Sendikası arasında kadrolu işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi,
Hak-İş Sendikası Muş İl Başkanı Yaşar Kalır ve Tatvan Kaymakamı ve Yolalan Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali ÖZKAN bey tarafından imzalandı.

Toplu İş Sözleşmesini imzalayan Hak- İş Sendikası Muş İl Başkanı Yaşar Kalır, “Önce insan, önce emek ve imzamız işçinin kararıdır” ilkesinden yola çıkarak imzaların atıldığını ve Tatvan Kaymakamı ve Yolalan Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Özkan’a teşekkürlerini iletti

Kalır, “Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet Ali Özkan Bey döneminde personel maaşlarımız ve sosyal haklarımız zamanında ödendi. Ayrıca içerde önceden bulunan 8 ikramiyeleri tamamen ödendi Belediye personelleri olarak alacaklarımız hiçbir zaman içeride kalmadı ve ilk defa bu dönemde personeller olarak mağdur olmadık.

Başkan Vekili Özkan, “Peygamber Efendimizin de buyurduğu üzere “İşçinin hakkını alın teri kurumadan ödeyiniz” hadisi şerifinden hareketle belediye yönetimi olarak her zaman çalışanımızın yanında ve onların tüm haklarını zamanında alması noktasında her zaman destekçileri olduk.

Son olarak Hak-İş Sendikası Muş İl Başkanı Sayın Yaşar Kalır ile birlikte belediye kadrolu işçilerimizi kapsayan toplu iş sözleşmesini imzaladık. Sözleşmenin personellerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.