Belediye Başkan Vekili ve Tatvan Kaymakamımızdan “Mevlid Kandili” mesajı
Mehmet Akif Ersoy’u ölümünün 82. yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyorum.

Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Ali Özkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında tüm Engellilerin gününü kutlayan Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özkan, “Engellilik, yalnızca engellilerin ve onların ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık problemi değil, toplumsal yönleriyle hepimizi çok yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir durumdur. Hepimiz de birer engelli adayıyız. Bu nedenle toplumumuzun birer parçası olan engelli bireylerimiz için daha duyarlı ve bilinç düzeyi yüksek bir toplum olmalı, bunun için gayret göstermeliyiz.
Engellerin kaldırıldığı bir dünya temennisi ile tüm engelli bireylerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü tebrik ediyor; aileleri ve sevdikleriyle sağlıklı bir yaşam ve engelsiz bir dünya dileyerek saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” diye konuştu.