Duyuru 2
Belediye Başkan vekili ve Tatvan Kaymakamımızdan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Ali Özkan, “Mevlid Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, Mevlid Kandili’nin tüm İslâm alemine hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Ali Özkan, “Peygamber Efendimizin doğumunun yıl dönümünü heyecanla idrak ediyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü Peygamber Efendimizin (s.a.v) doğumuna kadar gönüller mahzun, insanlık çaresizlik içindeydi. Rebiul Evvel ayının 12. gecesi, âlemlerin sultanı, Sevgili Peygamberimiz dünyamızı aydınlattı. O’nun teşrifiyle insanlık yeniden hayat buldu ve asr-ı saadet yaşandı. O’nun ismiyle, ahlakıyla, yaşayışıyla tekrar dünyamızı aydınlatmasını, yaşayışımızın asr-ı saadet olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Her gecemizin mevlid olmasını dilerken, bu Mevlid Kandilinin İslam âleminin kurtuluşuna, kardeşliğine, birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyor, tüm İslam aleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum” diye konuştu.