Vali Çağatay Beldemizi Ziyaret Etti
Belediye Başkan Vekili ve Tatvan Kaymakamımızdan, “Kadınlar günü” mesajı

Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet Ali Özkan, Regaip Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Yayımladığı mesajında tüm İslam aleminin Regaip Kandili’ni tebrik eden Sayın Mehmet Ali Özkan, rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan bir Regaip Kandil’ine daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu içerisindeyiz. Bu manada idrak edeceğimiz Regaip Kandil’inde, yüce Allah’ın rahmet, bereket, af ve mağfiretine olan arzumuzu en üst seviyeye taşıyıp, vicdan muhasebesi yaparak kendimizi sorgulamalı, Rabbimize, ailemize, milletimize ve ülkemize karşı görev ve sorumluluklarımızın bilincinde hareket etmeliyiz. Tüm bu duygu ve düşüncelerle; Regaip Kandili ve üç ayların ülkemize, tüm İslam âlemine ve dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, aramızdaki muhabbetimizi, kardeşliğimizi, birlik-beraberliğimizi ve dirliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum.” Diye konuştu.