Belediye Başkan vekili ve Tatvan Kaymakamımızdan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Yolalan Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet Ali Özkan, yeni yıl mesajı yayımladı.

Milli mücadele döneminde karamsarlığa düşen milletimize cesaret vermiş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan İstiklal Mücadelesine büyük katkılarda bulunmuştur.

Bağımsızlığımızın en büyük nişanesi olan İstiklal Marşı’mızı milletimize armağan eden Akif, yaşadığı dönemin zorluklarına rağmen yaşamı ve mücadelesiyle her zaman örnek şahsiyetlerden biri olarak Milletimizin gönlünde müstesna yerini almıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 82.Yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

Mehmet Ali Özkan
Tatvan Kaymakamı
Yolalan Belediye Başkan V.